Novi Sad
03.05.2011.
08:15 > 09:13
U sredu će Grad otvoriti ponude za kredit od 3,5 milijarde dinara, a istog dana znaće se i rezultati.
  • roki

    04.05.2011 05:10
    ne sekirajte se
    uradiće oni šta hoće tako da ne vredi ništa pisati.Samo usrane motke pa po njima.tako po svima ler dosta je više političara izaberimo jednog da nije iz stranaka pa će manje biti krađe.Do god je stranaka u društvu će biti ovako.Morete se narode opametiti.Šta i to vredi kada je danas najbolje učlaniti se u neku stranku.Tako razmišljaju mladi.Završili kojekakve privatne fakultete kao onaj brdski u Sr.Kamenici za lovu i samo čekaju da im stranka dođe na vlast i eto ti posla a što pojma nemaju od života to nije važno.O tome pišite a ne o kreditima jer svako ko dođe na vlast drpa li drpa.Pamet u glavu,urazumite se.
  • Usrecitelj

    03.05.2011 14:43
    A moj deo?
  • berolina

    03.05.2011 09:42
    Herr Bürgermeister i Hartije od vrednosti
    pre par godina ste imali ponudu kredita od KfW (banke za obnovu sa 3-4% kamate/god.), za investiranje vodovodne infrastrukture i to po veoma povoljnim uslovima; uz samo jedan usplov, a to je NAMENSKO KORISCENJE novca za kupovinu fabrika prerade ciste i preradu otpadnih voda!? ODBIJENA je povoljna ponuda zbog KONTROLE dobijenog novca! namenski kredit je problem u srpskoj politici; NE MOZE SE TROSITI na bilo sta drugo...ovaj "pojam" HARTIJE OD VREDNOSTI je vic, vic sa veoma tuznim krajem. novac ce se potrositi na sve drugo, a varosani nece imati ni bolje vodosnabdevanje, ni bolji odvod povrsinskih voda, ni fabriku za preradu kanalizacije...plivacete i dalje u fekalijama, cim padne veci pljusak...
  • Đole haubica

    03.05.2011 09:32
    Bez brige,
    Sve će rešiti Delboy
  • Nebojsa

    03.05.2011 08:52
    Na zalost
    Trenutna vladajuca klika ,razmislja ovako ,ma ja da se snadjem i to je to .U Novom Sadu ima gladnih i to jako puno .Procitajte malo istoriju i brzo ce te shvatiti da narodu fali samo milimetar pa da krene u opstu otimacinu .To vam je Gospodo gore od rata
  • Igor P.

    03.05.2011 08:44
    Pobedice banka koja da najvecu proviziju! Sta vise treba da znate! Moje je da vladam a vase da vracate kredit!!!!
  • nada

    01.05.2011 10:05
    Lepo je ulagati u infrastrukturu, samo je pitanje cene koštanja i koliko je u njoj ugradjena svita iz vladajućih struktura?
    Koliko bi novca ostalo više u budžetu Grada kada bi se kontrolisala javna preduzeća i onemogućilo im se da se tolika rulja zapošljava po političkoj liniji, pa i kada se promeni vladajuća struktura oni ostaju na grbači budžeta da li kroz plate ili kroz druge troškove.
    Očito je izostala kontrola javnim preduzećima vezano za ograničenje mase sredstava za zarade, jer da se kontroliše nebi mogli zaposliti povećane mase za zarade, samo bi mogli od postojećih zaposlenih umanjiti plate da bi uklopili isplate plata za novozaposlene!!! A tad bi se digla raja i tek tako zaustavila nova zapošljavanja.
    Gradonačelnik potvrdjuje odobravanje tih bahatosti jer ne sprečava i ne reaguje kad u jednom javnom preduzeću isplate milionske otpremnine i odmah te iste sa otpremninama u džepu smeste u druga javna preduzeća i opet namet poreskim obveznicima aako ne kroz njine plate jer ih isplaćuje predizeće, ali zato to javno preduzeće nema da pokrije ostale troškove poslovanja i na to primorava Grad. Dokle to g.Pavličiću???
  • Voja

    29.04.2011 21:49
    Plava uplatnica
    Jedva čekam da vidim koju će stavku dodati na plavu uplatnicu pa da mi vraćamo kredit, e pa neće moći.
  • Сремац

    29.04.2011 20:51
    ПАНИКА
    Дакле незнам шта ће све овима пасти на памет до краја мандата,али знам да ће ДА ЛЕТИ ПЕРЈЕ,ако народ буде коначно дошао себи.
  • Deleteboy

    29.04.2011 18:50
    Blago nama

    JA NECU VRACATI VAS DUG, PROBAJTE DA MI UZMETE I 1 FORINT. i ovako nemam nista hahahahaha
  • 13

    29.04.2011 11:43
    ЛОПОБИ И БИТАНГЕ,БЛИЖИ ВАМ СЕ КРАЈ НЕМОЈТЕ И СВОЈЕ ПРАУНУКЕ ЗАДУЖИВАТИ,ЗАРАД ВАШЕГ ТРЕНУТНОГ ЗАДОБОЉСТВА.СРАМ ВАС БИЛО ЛОПОВИ,МЕСТО ВАМ ЈЕ ДАО БОГ НА ГОЛОМ ОТОКУ И ТО ДОЖИВОТНО.
  • Nebojsa

    29.04.2011 11:18
    Fali struja,voda ,asfaltna podloga
    Većem delu Novog Sada fali asfalt,struja i voda ,kanalizacija je tek na četvrtom ili petom mestu (svi mogu iskopati septičke jame)

    Kada će se izvršiti asfaltiranje gradskih ulica ,da ne govorim o stanju na Sremskoj strani grada ,Salajci,Klisi ,itd

    Sramota nadam se da će zbog loše politike biti dobrih sankcija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna